Nälkäpeli-ohjaaja haluaa lisää jatko-osia vain yhdellä ehdolla

Nälkäpeli-saagan tarinat on nyt saatu viimeistä kirjaa myöten valkokankaalle Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 2:n ilmestyttyä.

Kolme viimeisintä elokuvaa ohjannut Francis Lawrence toivoisi Nälkäpeli-kirjat kirjoittaneen Suzanne Collinsin keksivän lisää tarinoita, jotta elokuvasarja voisi jatkua. Hän uskoo vyöhykkeisiin jaetun Panemin olevan potentiaalinen miljöö lukuisille muillekin elokuville — kuitenkin vain jos tarinoiden takana on Collins.

”Jos tarinoita tulee joskus lisää, mielestäni niiden täytyy olla Suzanne Collinsin keksimiä. Hän on näiden hahmojen ja maailman luoja, ja jos hänellä olisi toinen tarina, olisin heti mukana”, Lawrence sanoo.

Elokuvat tuottaneen Lionsgaten on jo aiemmin kerrottu haluavan lisää Nälkäpeli-elokuvia. Suuria voittoja tavoittelevan studion on kuitenkin epäilty harkitsevan ideoiden hankkimista elokuviin joltain muultakin kuin Collinsilta. Useimmat fanit ovat kuitenkin luultavasti samaa mieltä ohjaajan kanssa siitä, että Panemiin sijoittuvien tarinoiden tulee tulla sarjan alkuperäiseltä luojalta.

Lähde: Yahoo!
(Episodi/SK)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut