Nalle Puh -kauhuleffan ohjaaja on ylpeä Razzieistaan: ”On yllättävää, että mikrobudjetin elokuvaa verrataan Hollywoodiin”

Rhys Frake-Waterfield on ihan oikeassa. Ei tätä elokuvaa pitäisi verrata Hollyood-koneiston tuotantoihin edes Razzieissa.

11.3.2024 20:31

Nalle Puh -kauhuleffan Winnie the Pooh: Blood and Honeyn tekijä Rhys Frake-Waterfield on ylpeä saamastaan Razzie-huomiosta. Nalle Puh -leffa aiheutti melkoisen kohun verisellä sisällöllään viime vuonna.

Leffa voitti lopulta Razzieissa isosti: surkeimman elokuvan vatun, Frake-Waterfield voitti ohjauksesta ja käsikirjoituksesta mädät vatut, Puh ja Nasu saivat huonoimman valkokangaskombon Razzien sekä leffa voitti myös surkeimman remaken, ripoffin tai jatko-osan palkinnon.

– Olen yllättynyt, että mikrobudjettielokuvaamme verrataan Hollywoodiin, mutta en pane pahakseni tätä kunniaa, sillä olen nyt samassa kategoriassa monen ihailemani ohjaajan kanssa, Frake-Waterfield sanoo.

Golden Raspberry -palkintojen alkuperäinen ajatus oli ”palkita” Hollywood-koneiston tuottamat flopit ja mätäpaiseet, mutta vuosien varrella Razzieita on ryhdytty kyseenalaistamaan erilaisten kohujen takia.

Myös tällaisten mikrobudjettielokuvien ”haukkuminen” on kuin löisi kuollutta hevosta. Tietenkin nämä ovat huonoja ja amatöörimäisesti tehty. Se on sanomattakin selvää. Juuri siihen tällaisten halpiselokuvien viehätys perustuu.

Blood and Honeyn budjetti oli alle 50 000 dollaria. Se on luultavasti saman suuruinen kuin Hollywood-tuotannon tuotantotiimin lounaan hinta.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa