Nämä elokuvatähdet ovat esittäneet samaa hahmoa seitsemän kertaa tai useammin

Jotkin näyttelijät ovat esittäneet samaa hahmoa jopa seitsemän kertaa tai enemmän. Katsellaanpa keitä tähän jaloon ryhmään kuuluu.

29.5.2016 00:01

Päivitys 29.5.2016 klo 12:30 lisätty tieto tulevasta Wolverine-elokuvasta. Päivitys 29.6.2016 klo 16:10 muokattu Vin Dieselin Fast & Furious -esiintymisiä.

1. Hugh Jackman

Wolverinea X-Men-universumissa esittänyt Hugh Jackman oli viimeksi kynsiveikon roolissa X-Men: Apocalypse -elokuvassa. Näyttelijä hyppää hahmon kynsiin vielä kerran vuonna 2017, jolloin tähti on esittänyt hahmoa yhdeksän kertaa.

2. Robert Englund

Jos Freddy Krueger ja Wolverine tappelisi, kumpi voittaisi? Toisenlaista kynsiveikkoa esittänyt Englund on esittänyt hahmoaan kahdeksassa elokuvassa ja useissa tv-esiintymisissä.

3. Vin Diesel

Suositusta Fast & Furious -elokuvarjasta ei tunnu tulevan loppua. Vin Diesel on näytellyt neljässä Fast & Furious -elokuvassa ja yhdessä Fast & Furious -lyhärissä. Lisäksi hän vieraili Furious-hahmonaan Tokyo Drift -elokuvassa. Kun kahdeksas, yhdeksäs ja kymmenes osa tulee ulos, hän on näytellyt hahmoa yhdeksän kertaa.

4. Samuel L. Jackson

Jacksonin Nick Fury -hahmo on nähty seitsemässä Marvel-elokuvassa tähän mennessä. Haittaakohan se silmälappu jo kohta näköä?

5. Anthony Daniels

Ikimuistettava ja edelleen yleisöä ihastuttava C-3PO vain porskuttaa elokuvasta toiseen. Daniels on esittänyt liikaa hölöttävää, kielellisesti lahjakasta droidia jo seitsemässä elokuvassa.

Bonuslista:

Christopher Lee – Dracula-elokuvat (10 kertaa)

Johnny Weissmuller – Tarzan-elokuvat ( 12 kertaa)

Desmond Llewelyn – Bond-elokuvien Q (17 kertaa)

Lähde: Wetpaint

Lisää luettavaa