Nämä Hollywood-tähdet eivät katso omia elokuviaan – hauskoja syitä

Moni tavallinen tallaajakin saattaa karsastaa itsensä näkemistä valokuvista – saatika sitten videolta. Alla seitsemän elokuvatähteä, jotka välttelevät niin ikään itsensä tuijottelua.

16.10.2016 10:04

streep meryl august osage county perhe

1. MERYL STREEP

Meryl Streep on yksi aikamme parhaimpia näyttelijöitä. Hänellä on muun muassa tämän hetken ennätys Oscar-ehdokkuuksissa (19). Streep ei katso omia elokuviaan, sillä ei halua velloa menneissä rooleissaan. Hän ei ole nähnyt omia elokuviaan kuin korkeintaan yhden kerran. ”Katson vain eteenpäin”, tähti perusteli.

 

2. JOHNNY DEPP

pirates-of-the-caribbean-2003-pirates-of-the-caribbean-johnny-depp

Johnny Depp on tehnyt vuosikymmeniä kestävällä urallaan monia normista poikkeavia hienoja rooleja. Vuonna 2009 hän sanoi kuitenkin David Lettermanin keskusteluohjelmassa, että hänen lapsensa ovat nähneet enemmän Deppin elokuvia kuin hän itse. ”Pysyttelen mahdollisimman kaukana… en pidä itseni katsomisesta”, Depp sanoi Lettermanille.

 

3. JAVIER BARDEM

javier bardem

Javier Bardem tunnetaan muun muassa ikonisesta pahiksen roolistaan Menetetty maa -elokuvassa. Mies itse sanoo hänellä olevan tarve näyttelemiseen, mutta ei pidä näyttelysuorituksensa katsomisesta. ”En pysty katsomaan sitä helvetin nenää, helvetin ääntä, niitä naurettavia silmiä. En kestä sitä”, Bardem lohkaisi.

 

4. JARED LETO

jaredleto

Jared Leto liikkuu samoilla linjoilla Bardemin kanssa. Hän sanoi vielä kuukausia Oscar-voittonsa jälkeen, ettei ollut nähnyt Dallas Buyers Club -elokuvaa. Yksi Leton syistä oli se, ettei hän voi kuunnella omaa ääntään. Hän myös ajattelee, ettei hänellä ole mahdollisuutta juurikaan vaikuttaa elokuvan lopulliseen versioon, joten hän jättää mieluummin sen taaksensa. Hän aikoi kuitenkin katsoa jossain vaiheessa Dallas Buyers Clubin.

 

5. REESE WITHERSPOON

reese_witherspoon

Reese Witherspoonilla on hyvä syy olla katsomatta omia elokuviaan – hän sanoo, että ajautuisi itseinhon kierteeseen. ”En tiedä kenestä tuntuisi hyvältä katsella itseään. Ei kenestäkään?” Witherspoon mietiskeli. Näyttelijän mielestä oman hölmöilyn katsominen on kidutusta.

 

6. ANDREW GARFIELD

garfieldandrew

Tulevassa Mel Gibsonin odotetussa sotaelokuvassa esiintyvä Andrew Garfield ujostelee niin ikään omien elokuviensa katsomista. ”En halua olla tietoinen siitä mitä teen. Heti jos olen, olen vähemmän avoin… Haluan olla täysin auki tarinalle ja sille millainen kukin hetki on.”

 

7. JULIANNE MOORE

juliannemoore

Oscar-palkittu Julianne Moore ei ole nähnyt ainuttakaan elokuvaansa. ”Pidän elokuvassa olemisesta enemmän kuin sen katsomisesta. Siitä saan suuret kiksini, en lopputuotoksen katsomisesta.”

Lähde: Mental Floss

Lisää luettavaa