Nämä Hollywood-tähdet ovat kuolleet joko lääkkeiden tai huumeiden yliannostukseen

Vain pieni otos.

19.11.2017 09:47

Hollywoodissa moni näyttelijä on ikävä kyllä kuollut joko huumeiden tai huumeiden kaltaisten lääkkeiden yliannostukseen. Alla lista osasta heistä.

 

Philip Seymour Hoffman (1967–2014)

Taitava, kameleonttimainen näyttelijä Philip Seymour Hoffman tunnetaan monista hienoista rooleista. Oscar-palkinnon hän voitti elokuvasta Capote. Hän kuoli heroiinin, kokaiinin, bentsodiatsepiinin ja amfetamiinin yliannostukseen. Heroiinin ja kokaiinin sekoittaminen on hengenvaarallista.

Hoffman ehti olla 23 vuotta ilman huumeita. Raportoidusti hän sortui niihin uudelleen The Master -elokuvansa ensi-illan jälkeisissä juhlissa.

 

Cory Monteith (1982–2013)

Cory Monteith kuoli nuorena. Hänet muistetaan muun muassa Glee-sarjasta, joka oli suuri hitti.

Monteith löydettiin kuolleena hotellista, Vancouverista. Kuolinsyyntutkijoiden mukaan hän kuoli heroiinin ja alkoholin sekoitukseen.

 

Judy Garland (1922–1969)

Judy Garland muistetaan parhaiten roolistaan klassikkoelokuvassa Ihmemaa Oz. Monipuolinen tähti näytteli, tanssi ja lauloi.

47-vuotiaana Garlandin ura alkoi olla ohi. Hän löytyi lontoolaisesta hotellista yliannostukseen kuolleena. Hän oli lisäksi aliravittu ja kärsi nestehukasta.

Kuten monet lapsitähdet, hän sortui huumeisiin. Osasyy oli ehkä MGM-studion, joka antoi tähdelle jonkinlaisia pillereitä, jotka antoivat energiaa ja pitivät nälän loitolla, jotta tähti laihtuisi.

 

Heath Ledger (1979–2008)

Lahjakas näyttelijä Heath Ledger kuoli reseptilääkkeiden yliannostukseen. Hänen muistettavimpia roolejaan oli Jokeri Yön Ritari -elokuvassa.

Kuolemaa saattoi edesauttaa tähden kiivas työtahti, vähäinen uni ja vaikeat työskentelyolosuhteet The Imaginarium of Doctor Parnassus -elokuvassa. Vastoin yleistä käsitystä Yön Ritari -elokuvalla ei tiettävästi ollut kuoleman kanssa tekemistä.

 

Marilyn Monroe (1926–1962)

Ikoninen Marilyn Monroe kohtasi loppunsa niin ikään yliannostuksen vuoksi. Kyseessä oli mahdollinen itsemurha. Näyttelijä oli ollut masentunut viimeisinä kuukausinaan.

Tähden kuolemaan liittyy paljon salaliittoteorioita.

Lähde: Cheat Sheet

Lisää luettavaa