Nämä ovat Netflixin huonoimmat alkuperäisleffat, jos kriitikoilta kysytään – Tavallinen katsoja saattaa olla eri mieltä

Netflixissä on paljon kiinnostavaa ja laadukasta katsottavaa, mutta tässä listassa suunnataan katse muualle.

Netflixin laajassa alkuperäistarjonnassa on lukuisia elokuvia, jotka ovat menneet suurelta yleisöltä ohi, eivätkä huonot arviot ole edesauttaneet asiaa. Seuraavassa listassa on 15 huonointa Netflixin alkuperäiselokuvaa Rotten Tomatoes -sivuston tuoreusasteen perusteella. Mutta vaikka kriitikot eivät ole näille elokuville lämmenneet, saattaa joukossa olla väärinymmärrettyjä helmiä. Tsekkaa lista alta ja tee itse omat johtopäätöksesi!

 

15. Mascots (Positiivisia arvioita 50 %)

Spinal Tap -kitaristina ja valedokumenttien tekijänä tunnettu Christopher Guest on ohjaaja, käsikirjoittaja ja yksi pääosan esittäjistä komediassa komediassa, jossa sonnustaudutaan pörröisiin pukuihin kisaamaan maailman mahtavimman maskotin tittelistä.

 

14. Isänsä tytär (48 %)

Kristen Bellin esittämä mainostoimiston pomo on saanut pakit sulhaseltaan alttarilta ja häämatka peruuntuu, joten hän lähtee etäiseksi jääneen isänsä (Kelsey Grammer) kanssa Karibian-risteilylle.

 

13. War Machine (48 %)

Brad Pitt esittää pääosaa armeijasatiirissa, jonka aiheena on Afganistanin sota. Ylpeää kenraalia pyydetään voittamaan epäsuosittu sota. Hän tarttuu haasteeseen tietämättä, että pahin vihollinen voi olla hänen oma ylimielisyytensä.

 

12. The Discovery (45 %)

Jason Segel, Rooney Mara ja Robert Redford esittävät pääosia tieteiselokuvassa, jonka aiheena on elämä kuoleman jälkeen. Tiedemies jatkaa tutkimustaan, vaikka todisteet kuolemanjälkeisestä elämästä johtivat itsemurha-aaltoon. Hänen poikansa rakastuu ongelmien kanssa kamppailevaan naiseen.

 

11. Tosielämän manaaja: Isä Amorth (44 %)

Manaajan tekijä ja ohjaajalegenda William Friedkin seuraa ohjaamassaan dokumentissa, kuinka 91-vuotias katolinen pappi isä Amorth yrittää karkottaa pahan hengen pienestä italialaiskylästä kotoisin olevasta naisesta.

YouTube video

 

10. ARQ (43 %)

Tieteiselokuvan pariskunta löytää vallankumouksellisen uuden energialähteen mutta jää laboratorioon loukkuun ja joutuu aikaluuppiin. Syntyy taistelu tappelee naamioituneita hyökkääjiä vastaan, kun tutkijat varjelevat löytöään, joka voi pelastaa ihmiskunnan. Arvioiden mukaan heikompi versio elokuvista Primer tai Edge of Tomorrow.

 

9. When We First Met (43 %)

Noah palaa ajassa taaksepäin ihmeellisen valokuva-automaatin avulla. Hän elää yhä uudelleen iltaa, jolloin hän tapasi Averyn, ja yrittää saada tämän rakastumaan itseensä.

 

8. Amerikan vihatuin nainen (40 %)

Tosipohjaisessa rikosdraamassa seurataan suorapuheisen ateistin Madalyn Murray O’Hairin kyseenalaisia elämänvaiheita oikeustaisteluista surullisenkuuluisaan sieppaukseen.

 

7. Death Note (38 %)

Oikeilla näyttelijöillä varustettu sovitus suositusta animesarjasta. Light Turner jakelee kuolemantuomioita löytämänsä yliluonnollisen muistikirjan avulla ja saa kannoilleen etsivän, demonin sekä luokkatoverinsa.

 

6. Extinction (38 %)

Michael Peñan esittämän perheenisän painajaiset avaruusolentojen hyökkäyksestä muuttuvat todellisuudeksi, kun ulkopuolinen voima alkaa tuhota planeetan asukkaita.

”B-luokan tuotanto ison budjetin asenteella, mutta väärällä tavalla”, arvioi rogerebert.com-sivuston Nick Allen.

 

5. Sandy Wexler (27 %)

Adam Sandler esittää pääosaa komediassa, jossa onnettoman mutta sitäkin omistautuneemman kykyjenetsijän ura lähtee nousukiitoon, kun hän löytää ensimmäisen oikeasti lahjakkaan asiakkaan.

 

4. Viikko ennen häitä (27 %)

Useita Netflix-elokuvia tehnyt Sandler on saanut tässä komediassa seurakseen Chris Rockin. Kahdella isällä on erimielisyyksiä lastensa tulevista häistä, ja he yrittävät pitää hermonsa kurissa juhlajärjestelyjen tuoksinassa.

 

3. Bright (25 %)

David Ayerin (End of Watch, Suicide Squad) ohjaamassa tieteisfantasian ja rikoselokuvan yhdistelmässä Will Smithin esittämä ihmispoliisi ja hänen örkkiparinsa törmäävät voimalliseen esineeseen ja joutuvat keskelle ennustettua reviirisotaa. Kriitikkojen inhoama elokuva sai paljon striimauksia, ja Rotten Tomatoesin käyttäjät ovat eri linjoilla kuin kriitikot ja antavat sille peräti 84 prosentin tuoreusasteen.

 

2. Tau (18 %)

Tieteiselokuvan ja kauhutarinan yhdistemässä nokkela nuori nainen joutuu vastoin tahtoaan tekoälyä kehittelevän keksijän koehenkilöksi ja yrittää paeta huipputeknisestä vankilasta. Pääosissa Maika Monroe, Ed Skrein ja Gary Oldman.

”Lupaa paljon mutta antaa vähän”, kirjoitti Cinelipsis-sivuston Federico Furzan.

 

1. Special Correspondents (17 %)

Ricky Gervais esittää pääosaa ohjaamassaan ja käsikirjoittamassaan komediassa, jossa radiotoimittajakaksikko hukkaa passinsa ja alkaa tekaista lähetyksiä konfliktialueelta. Toisessa pääosassa Eric Bana.

”Gervais olisi joskus tehnyt tästä terävää satiiria uutismaailmasta, mutta nyt lopputulos on kömpelö farssi, jossa on yllättävän vähän mitään hauskaa”, kirjoitti Entertainment Weeklyn Kevin P. Sullivan.

Elokuvien saamat prosentit ja järjestys saattavat muuttua uusien arvioiden myötä.

Lähde: Gainmode