Nämä viisi aikanaan huippusuosittua näyttelijää olet luultavasti jo unohtanut

brendan-fraser-the-mummy

 

1. Brendan Fraser

Jotenkin Brendan Fraser onnistui katoamaan valokeilasta. Tähti muistetaan kenties parhaiten Muumio-elokuvasta. Miehellä näytti olevan edessään hieno ja monipuolinen ura, mutta hän on esiintynyt viime vuosina lähinnä indie-elokuvissa.

Rick-Moranis-as-Dark-Helmet

 

2. Rick Moranis

80-luvulla huippusuosiossa ollut koomikko otti lomaa töistään hoitaakseen lapsiaan. Hänen vaimonsa oli kuollut syöpään. Lomasta tulikin pidempi ja lopulta alkoi näyttämään, ettei mies palaa takaisin. Hän on kuitenkin sanonut, ettei ole eläkkeellä, joten ehkä näemme näyttelijän vielä valkokankaalla.

 

3. Goldie Hawn

Romanttisten komedioiden spesialisti Goldie Hawn oli suosiossa 80- ja 90-luvuilla. Viimeisen vuosikymmenen aikana näytteleminen on kuitenkin jäänyt pois tähden ohjelmistosta. Hänen tyttärensä Kate Hudson jatkaa hänen jalan jäljillään.

kirk-douglas-spartacus

 

4. Kirk Douglas

99-vuotias Kirk Douglas on näytellyt monessa hienossa elokuvassa, kuten Spartacus ja Kunnian polut. Hän sai vuonna 1997 sydänkohtauksen, jonka jälkeen on hän vähensi töitä keskittyi paranemiseen. Kohtaus vaikutti myös hänen puheeseensa.

Dan-Aykroyd-Trading-Places

 

5. Dan Aykroyd

Lukuunottamatta muutamia tv-rooleja ja cameoita, Dan Aykroyd on kadonnut vuosien varrella parrasvaloista. Aykroyd kuitenkin sementoi itsensä elokuvahistoriaan esiintymällä Ghostbusters ja The Blues Brothers -elokuvissa.

Kuva: Mummy

Lähde: Screen Rant

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät jutut