”Näyttää alelaari-versiolta!” Amy Winehouse -elokuvan pääosan esittäjä saa raskasta someraippaa

Edesmenneen laulajattaren isä puolustaa näyttelijää.

24.1.2023 11:30

Uuden Amy Winehouse -elokuvan kuvauksista on vuotanut kuvamateriaalia nettiin. Pääosaa esittävä Marisa Abela on saanut runsasta kritiikkiä edesmenneen laulajattaren -faneilta. Monen mielestä Abela ei näytä ollenkaan Winehouselta.

Amy Winehousen isä Mitch Winehouse on puolustanut Abelaa kommentoiden, että täydellinen yhdennäköisyys ei ole olennaista ja Abela sopii rooliin mainiosti.

Back to Black -työnimellä kulkevan elokuvan ohjaa Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey, Million Little Pieces). Elokuvaan on buukattu myös Jack O’Connell, Eddie Marsan ja Lesley Manville, joka näyttelee Winehousen isoäitiä.

Musiikkitähdistä kertovat elokuvat, kuten Bohemian Rhapsody, Rocket Man, Elvis ja I wanna dance with somebody ovat olleet isoja hittejä viime vuosina. Winehouse-elokuvaa tungetaan samaan markkinarakoon.

Amy Winehousea pidettiin sukupolvensa yhtenä lahjakkaimmista laulajista. Hän yhdisteli musiikissaan poppia, jazzia ja soulia innovativisella tavalla. Winehouse kuoli alkoholimyrkytykseen 27-vuotiaana vuonna 2011.

Elokuvan julkaisupäivämäärää ei ole annettu.

Lähde: Cinemablend.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia