Näyttelijä douppasi itseään Lance Armstrong -elokuvaa varten: ”Olen vasta nyt selvinnyt…”

14.9.2015 11:30

Metodinäyttelijänä tunnettu Ben Foster söi multaa Lone Surivor -elokuvaan valmistautuessaan, asui kadulla ollakseen uskottava pienessä roolissaan Rampart-elokuvassa ja meni jälleen askeleen pidemmälle tietääkseen, millaista on olla kilpapyöräiljä.

”En halua nimetä lääkkeitä, joita käytin”, Foster sanoo The Guardianin haastattelussa.

Imeäkseen itseensä mahdollisimman paljon Lance Armstrongia ja ymmärtääkseen douppauksen vaikutukset, käytti Foster suoritusta parantavia lääkkeitä ennen The Program -elokuvan kuvauksia.

”Jopa tästä puhuminen on hankalaa, koska se ei ole asia, jota suosittelisin kellekään näyttelijakollegalleni. Nämä ovat erittäin kovia kemikaaleja, jotka vaikuttavat ruumiiseesi todellisella tavalla. Omaa taustatyötäni varten oli tärkeää, että ymmärsin sen. Ja ne toimivat”, näyttelijä kertoo.

Foster on aiemmin myöntänyt ”olleensa täysin sekaisin” The Programia tehdessään, ja kertoo nyt lääkkeiden vaikutuksesta itseensä.

”Niillä on sivuvaikutuksensa. Douppaaminen vaikuttaa mieleesi. Se ei tuo hyvää oloa. Ne kemikaalit auttavat sinua, kun olet pyörän päällä, mutta kun et ole… Olen vasta nyt selvinnyt fysikaalisesti.”

Stephen Frearsin (The Queen, Philomena) ohjaaman The Program -elokuvan pääosissa nähdään Fosterin lisäksi myös Lee Pace, Dustin Hoffman ja Jesse Plemons.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa