Näyttelijä lähti: Siskoni on noita -sarjan uusintaversio toisti historiaa

CW

Pääosakolmikosta yksi pois.

Ysärisarja Siskoni on noita eli Charmed aloitettiin uudelleen 2018, uudella miehityksellä. Alkuperäisen noitakolmikon vaiheita seuranneet muistanevat yhä, kuinka Shannen Dohertyn näyttelemä Prue häipyi sarjasta, kulisseissa vallinneen kitkan takia. Nyt myös uudemman Charmedin yksi jäsen on kirjoitettu ulos tarinasta.

Historia toisti itseään lisäksi siinä, että uusi Charmed menetti kolmannella kaudellaan juuri noitasiskosten vanhimman jäsenen, eli Madeleine Mantockin näyttelemän Macyn. Missä tapaus kuitenkin eroaa alkuperäiseen sarjaan nähden, on se, ettei Mantock lähtenyt sarjasta riitojen takia. Charmedin vetovastuussa olevat Liz Kruger ja Craig Shapiro ovat myös jo vihjanneet, että Macy saattaa kuitenkin vierailla sarjassa jollakin tavoin jatkossa.

Mantockin lähtö oli yllättävä. Hän on kiitellyt vuolaasti työtovereitaan ja tuotantoyhtiötä siitä, että hän sai näytellä Macya. Hän on kertonut lähtöpäätöksen olleen vaikea, mutta ei paljastanut sille tarkempia syitä. Charmed-sarjaa voi seurata Suomessa CMorella, alkuperäinen Siskoni on noita on saatavilla DVD-boksina.

 

Lähteet: Deadline, EW