Näyttelijä Olivia Munnin ura ohi? Ohjaaja ja muut näyttelijät vieroksuvat – joutuu istumaan haastatteluissa yksin

Keskustelu The Predator -potkujen yllä jatkuu.

Olivia Munn sai selville, että Shane Blackin ohjaamassa elokuvassa The Predator näytelleellä Steven Wilder Striegelillä on tuomio seksirikoksesta. Striegel yritti vuonna 2010 houkutella 14-vuotiasta seksisuhteeseen internetin kautta.

Munnilla oli kohtaus elokuvassa Striegelin kanssa, mutta sai tietää hänen taustastaan. Munn ilmoittikin Striegelin tuomiosta Fox-studiolle, joka leikkasi tämän osuudet pois elokuvasta.

Munn kokee nyt Striegel-tapauksen seurauksena tulleensa, eristetyksi, vieroksutuksi ja kartelluksi muiden The Predator -näyttelijöiden taholta. Hän on muun muassa joutunut tekemään haastatteluita elokuvan tiimoilta yksin.

Hän ei ole ollut puheyhteydessä myöskään ohjaaja Blackiin. Munn on niin tyrmistynyt, että harkitsee näyttelemisen lopettamista.

– Rakastan olla näyttelijä, mutta jos se tulee tähän hintaan, kuka haluaa sitä? Mitä väliä, Munn sanoi.

Munn sanoi myös olevansa ymmällään siitä, miksi asiasta piti tulla näin suuri taistelu. Itse hän piti tärkeänä Striegelin kohtauksen poistamista elokuvasta.

Striegel on Blackin ystävä, joten hän on päässyt tämän vuoksi näyttelemään Blackin ohjaamissa elokuvissa. Black on pyytänyt anteeksi Striegelin palkkaamista.

Palkkaamista ylipäänsä hän perusteli uuden mahdollisuuden antamisella. Hän kuitenkin sanoi ymmärtävänsä myös tuomion arkaluonteisuuden.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut