Näyttelijäkaunotar avautuu varastetuista alastonkuvistaan

Gabrielle Union (Bad Boys II, Top Five) oli yksi niistä uhreista, joiden alastonkuvia vuoti julkisuuteen viime vuonna. Myös Jennifer Lawrence, Kate Upton sekä Vanessa Hidgens osuivat hakkereiden tulilinjalle monen muun tähtinäyttelijän kanssa.

Tyrmistynyt Union haluaakin nyt kertoa kaikille, miltä hyvin henkilökohtainen yksityisyyden loukkaaminen tuntuu: ”Se on kuin olisit Nälkäpelissä – odotat vain, että joku käy kimppuusi”.

”Kaverit yrittävät kertoa minulle, että kohu unohtuu ajan kanssa ja ihmiset siirtyvät uusien skandaalien pariin. Mutta tässä puhutaan seuraavasta uhrista – seuraavasta naisesta, jonka alaston keho vuodetaan julkisuuteen tuntemattomien katseltavaksi”, näyttelijätär paljastaa tuntojaan Cosmopolitanille.

Unionin kuvat olivat kolme vuotta vanhoja, ja jo Apple iCloud -palvelusta poistettuja. Kuvat vuosivat vain kolme päivää ennen kuin näyttelijätär meni naimisiin pesäpallopelaaja Dwayne Waden kanssa, joten ne vaikuttivat negatiivisesti myös heidän häihinsä.

Jopa paparazzi-kuvaajat olivat tyrmistyneitä vuodetuista alastonkuvista ja antoivat omanlaista tukeaan uhreille.

”Yritän sopeutua tähän uuteen todellisuuteen. Minulle kerrotaan Instagramissa, kuinka he ovat nähneet alastonkuvani. Kun olen lempipitseriassani, en voi olla ajattelematta kuinka moni ruokailijoista on nähnyt minut alasti”, Gabrielle kertoo.

Lähde: Film-News

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut