Näyttelijäkiinnityksiä Batman Vs. Superman -elokuvaan – Lex Luthor todellinen yllätysvalinta!

Zack Snyderin Batman Vs. Superman näyttää yrittävän uusille urille roolituksessaan. Teräsmies saa seurakseen vanhemman ja viisaamaan Batmanin, johon on valittu vähintään ristiriitaisen vastaanoton saanut Ben Affleck, ja nyt mukaan heitetään pari muuta yllätysvalintaa, jotka aihettanevat keskustelua internetin syövereissä.

Bruce Waynen luottopalvelijaksi, Alfrediksi on palkattu kuka muukaan kuin karismaattinen ja palkittu Jeremy Irons, joka tunnetaan vahvoista ja muistettavista rooleistaan monissa elokuvissa. Ja ehkä vieläkin suurempi yllätysroolitus on tehty Lex Luthorin kanssa. Teräsmiehen arkkivihollisen kengät täyttää, ei vanha ja kalju mies, vaan neuroottisen nuoren miehen rooleistaan tunnettu Jesse Eisenberg. Mark Zuckerbergiäkin esittänyt Eisenberg tuonee mukanaan rakastettavan tai ei-niin rakastettavan valkokangaspersoonansa myös Lex Luthoriin, mikä saanee monet odottamaan eeppistä supersankarielokuvaa entistä kovemmin.

Zack Snyderin ohjaaman Batman Vs. Supermanin ensi-iltaa lykättiin juuri, ja sitä saa odottaa kankaille vuoden 2016 kevääseen saakka. Sitten nähdään, mitä uudet tuulet tuovat sarjisleffaähkyyn.

Lähde: The Playlist

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut