Näyttelijälegenda haistatteli palkintogaalassa Trumpille – Trump syytti vähä-älyiseksi

Esittävän taiteen väki jatkaa presidentille kampoihin laittamista.

13.6.2018 12:57

Broadwayn tunnetun teatterialueen vuosittaisia saavutuksia juhliva Tony Awards -palkintogaala nousi kansainvälisiin otsikoihin sunnuntaisen livelähetyksensä tiimoilta, ja nyt gaalan kohutuin tapaus on saanut vastauksen.

Näyttelijälegenda Robert De Niro saapui lavalle esittelemään musiikintekijä Bruce Springsteenin, joka esitti tunnetun ”My Hometown” -kappaleensa.

Mikrofonin eteen saapuessaan De Niro lausui:

– Minulla on vain yksi asia sanottavana: v***uun Trump.

Mies sai tempauksestaan raikuvat aplodit, joiden aikana koko gaalaväki nousi osoittamaan suosiotaan seisaallaan. Trumpin poliittinen linja on tunnetusti hiertänyt liberaalia teatteriväkeä.

Alkuviikon historiallisessa Pohjois-Korean tapaamisessa ollut Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kerkisi vastaamaan De Niron julkilausumaan vasta viime yönä, perinteiseen tapaan twiittaamalla.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1006640694264397824

Trump syytti De Niroa vähä-älyiseksi ja vihjasi sen johtuvan liian monista iskuista päähän nyrkkeilyelokuvissa. De Niron yksi tunnetuimmista rooleista on nyrkkeilijä Jake LaMotta Kuin raivo härkä -elokuvassa.

De Niro on myös tänä keväänä nähty Saturday Night Live -sketsiohjelmassa, jossa hän on esittänyt Venäjän osuutta edellisissä presidentinvaaleissa tutkivaa Robert Muelleria.

 

Lisää luettavaa