Painajainen perheessä -tähdet yllättivät hillittömässä sketsissä: SNL nauratti Trumpin asianajajan kustannuksella

Näyttelijät Robert DeNiro ja Ben Stiller tekivät yllätysvierailun amerikkalaisessa Saturday Night Live -sketsiohjelmassa viikonloppuna.

16.4.2018 11:03

Amerikkalainen myöhäisillan sketsiohjelma Saturday Night Live on tunnettu ajankohtaisista aiheistaan ja osuvasta satiiristaan, ja usein ohjelmassa nähdään vakionäyttelijöiden ja vierailevan isännän tai emännän lisäksi myös muita tähtiä.

Viime lauantaisen jakson alkusketsissä koettiin todellinen yllätys, kun ruutuun suorassa lähetyksessä astelivat sekä Robert DeNiro että Ben Stiller.

Stillerin hahmo oli Michael Cohen, Trumpin asianajaja, jota epäillään lahjuksen maksamisesta Trumpin väitetylle ex-petikumppanille. DeNiro esitti Robert Muelleria, joka johtaa Venäjän osuutta edellisissä presidentinvaaleissa tutkivaa komiteaa.

Sketsi oli osuva jo itsessään, mutta DeNiro ja Stiller uusina hahmoinaan muistuttivat äärimmäisen paljon heidän kuuluisaa parivaljakkoaan Painajainen perheessä -komedioissa (Meet the Parents), sillä sketsissä Mueller grillaa Cohenia valheenpaljastustestissä, aivan kuten DeNiron hahmo teki Stillerin hahmolle heidän komediassaan.

Katso koko sketsi alta!

 

Lisää luettavaa