Näyttelijälegenda jättäytyi pois miehensä elokuvasta, johon myös Kevin Spacey on roolitettu

Kohu sen kun jatkuu.

28.5.2021 00:01

Episodikin uutisoi vastikään siitä, kuinka Oscar-voittaja Kevin Spacey palaa valkokankaalle pienessä roolissa Franco Neron tulevassa italialaisessa elokuvassa L’uomo che disegnò Dio (The Man Who Drew God). Kuvausten on määrä alkaa Torinossa lähiviikkojen aikana.

Elokuvan pääroolissa nähdään Nero itse, joka myös ohjaa elokuvan. Alunperin uutisoitiin myös, että Neron vaimo, Oscar-voittaja Vanessa Redgrave tulee myös näyttelemään elokuvassa pientä roolia pianonopettajana. Nyt The Guardianin mukaan Redgrave ei kuitenkaan aio osallistua elokuvan tekemiseen.

”Vanessa Redgraven nimi on liitetty uutisiin, jossa käsitellään elokuvan roolitusta. Vaikka on ollut keskusteluja, että hän saattaisi näytellä elokuvassa, hän ei tule näyttelemään siinä”, lausunnossa sanottiin.

Kyseessä tulee olemaan ensimmäinen elokuva, jonka Spacey tekee sitten syytösten seksuaalisesta ahdistelusta. Muun muassa Anthony Rapp on syyttänyt Spaceyn tehneen seksuaalisen lähestymisen Rappia kohtaan, kun Rapp oli 14, ja Spacey 26-vuotias. Yli 20 miestä on syyttänyt Spaceya seksuaalisesta ahdistelusta, kun hän työskenteli Lontoon Old Vic -teatterissa vuosina 1995–2013.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia