Näyttelijät tyrmäävät Spring Breakers -jatkon: ”Minulla ei ole mitään hajua, mistä siinä on kysymys”

Viime vuonna kohua herättänyt Spring Breakers on saamassa jatko-osan, mutta yksikään alkuperäisistä näyttelijöistä ei ole mukana. Myös ohjaaja vaihtuu.

”Jos heillä ei ole Harmony Korinea, en ymmärrä, miten se voisi olla Spring Breakers”, alkuperäisen leffan näyttelijäkaartiin kuulunut Vanessa Hudgens kertoi The Wrapille. ”En usko, että kukaan meistä on mukana toisessa osassa, joten en ihan ymmärrä, mitä he ovat tekemässä. Minulla ei ole mitään hajua, mistä siinä on kyse.”

Hudgens ei ole ensimmäinen alkuperäisen Spring Breakersin näyttelijäkaartilainen, joka avaa sanaisen arkkunsa jatko-osasta. Aiemmin James Franco kritisoi projektia Instagramissa, jossa hän kertoi, että elokuva tehdään täysin ilman hänen ja ohjaaja-Korinen suostumusta.

Korine ei ole vieläkään kommentoinut asiaa.

Uuden leffan ohjaajaksi on nimetty musiikkivideoistaan tunnettu Jonas Åkerlund. Käsikirjoituksen kirjoittaa Irvine Welsh. Näiden kiinnitysten lisäksi jatko-osasta on julkaistu lyhyt juoniseloste, jonka mukaan leffassa “spring breakerit” kohtaavat vaarallisen kristittyjen joukon, joka yrittää käännyttää heidät.

(Episodi/JA)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut