Netflix niittää originaalisarjojaan kuin heinää – nyt tipahti ysärinostalgiaa tihkunut kasvutarina!

Vain vähän aikaa sitten suoratoistojätti Netflix lopetti vain yhden kauden jälkeen Chuck Lorren Ruthin pilvipuoti -komediasarjan, ja nyt saman armottoman kohtalon koki tuore Everything Sucks! -draamasarja.

7.4.2018 14:36

Suoratoistopalveluiden nousu on laittanut televisiosarjojen markkinat uusiksi, ja monet lineaarisen television lopetetut sarjat saavat jatkoa suoratoiston puolella, mutta mitä tapahtuu suoratoistopalveluiden omille alkuperäissarjoille, kun ne lopetetaan?

Tätä pääsevät nyt pohtimaan vasta tämän vuoden helmikuussa ensi-iltansa saaneen sarjan Everything Sucks! tekijät. Myöhään eilen illalla The Hollywood Reporter julkaisi tiedon, että Netflix on päättänyt peruuttaa kyseisen sarjan vain yhden tuotantokauden jälkeen.

Pienen oregonilaiskaupungin lukiolaisia vuonna 1996 seuraavaa sarjaa vertailtiin jo ennen sen julkaisua Judd Apatow’n tuottamaan samantyyliseen kulttiklassikkoon Freaks & Geeks, joka nosti julkisuuteen mm. Seth Rogenin ja James Francon. Sarjat muistuttavat toisiaan nyt vieläkin enemmän, sillä molemmat lopetettiin vain yhden tuotantokauden jälkeen.

Everything Sucks! jäi vain kymmenen jakson mittaiseksi.

 

Lähde: The Hollywood Reporter.

Lisää luettavaa