Netflix tekee Gears of War -pelistä elokuvan – myös muita suunnitelmia franchiselle

Netflix keskittyy nykyään paljon peleihin pohjautuvaan sisältöön.

8.11.2022 04:00

Gears of War -pelien fanit kiittävät, sillä Netflixillä on mielenkiintoisia suunnitelmia franchisen varalle.

Netflix aikoo tehdä Gears of Warista sekä elokuvan että myös sarjan. Elokuvassa on oikeat näyttelijät, ja se tulee luonnollisesti sisältämään toimintaa ja seikkailua. Sarja on animoitu, mutta sitä kuvaillaan aikuisille suunnatuksi.

Netflix tekee sisällön kehittämisessä yhteistyötä Gears of War -franchisea hallinnoivan pelistudion The Coalitionin kanssa. Vielä ei ole tietoa siitä, milloin elokuva tai sarja olisi julkaisuvalmis.

Ensimmäinen Gears of War -peli julkaistiin 16 vuotta sitten vuonna 2006. Se sai suuren suosion, ja sittemmin peli on saanut useita jatko-osia ja spin-offejakin. Viimeisin Gears of War -peli on Gears of War 5, joka julkaistiin vuonna 2019.

Netflixin muuta peleihin pohjautuvaa sisältöä ovat League of Legendsiin perustuva Arcane-sarja ja Cyberpunk 2077 -peliin perustuva Cyberpunk: Edgerunners -sarja. Lisäksi kehityksen alla on ainakin BioShock-elokuva sekä sarjat Horizon Zero Dawn ja Assassin’s Creed.

Alla Arcanen traileri. Se on varsin hyvä sarja, jonka katsomista kannattaa harkita, vaikkei pelistä tietäisi mitään.

Lue myös: Arvostettu tietokonepeli Bioshock on saamassa elokuvan – Netflix-leffassa on pätevän oloinen tekijäporukka – Episodi.fi

Lähde: The Verge

Lisää luettavaa