Arvostettu tietokonepeli Bioshock on saamassa elokuvan – Netflix-leffassa on pätevän oloinen tekijäporukka

Tätä odottanee moni Bioshock-pelien fani.

26.8.2022 07:15

Vuonna 2006 maailma pääsi nauttimaan tunnelmallisesta tietokonepelistä nimeltään Bioshock, joka sai myös jatko-osan. Bioshockista tuli nopeasti ilmiö, ja sen elokuvasovitusta onkin yritetty saada tehtyä jo vuodesta 2008 lähtien.

Lähes puolentoista vuosikymmenen takaiskujen jälkeen Bioshock-elokuva on nyt valmisteilla, ja siitä on näillä näkymin tulossa Netflix-tuotanto. Aiemmin projekti oli Universalin hoteissa.

Projektin taustavoimina toimivat kolme viimeistä Nälkäpeli-elokuvaa ohjannut Francis Lawrence ja Loganin käsikirjoittaja Michael Green. Francis Lawrencen muita elokuvia ovat muun muassa Constantine, I Am Legend, Vettä elefanteille, Red Sparrow ja Slumberland. Greenin meriitteihin puolestaan kuuluu elokuvia kuten Blade Runner 2049, Idän pikajunan arvoitus, Jungle Cruise ja Kuolema Niilillä.

Bioshock oli ensimmäisen persoonan räiskintä- ja roolipelielementein siunattu tarina, joka sijoittui dystooppiseen scifi-maailmaan, vedenalaiseen kaupunkiin. Uuden Bioshock-pelin ilmoitettiin olevan kehitteillä syyskuussa 2019, mutta on epäselvää, mikä sen tilanne tällä hetkellä on. Alla esittelyvideo Bioshockista.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa