”Vihasin sitä” – näin paljon Josh Brolin nautti erikoisen lännenelokuvan tekemisestä

Yhdessä jos toisessakin tuotannossa paistunut Josh Brolin (Menetetty maa, Inherent Vice) on varsin suorasanainen, mikäli kuvaushommat eivät ole menneet ihan putkeen.

Nerdistin haastattelussa näyttelijä on kertonut mielipiteensä ongelmien täyteisestä Jonah Hex -elokuvasta, jonka ohjaajina olivat alun perin Mark Neveldine ja Brian Taylor, kunnes nämä jättivät projektin ja luotsiksi palkattiin Jimmy Hayward (Horton Hears A Who!). Tämän jälkeen tuotannossa ilmeni yhä enemmän ongelmia, jonka jälkeen I Am Legend -ohjaaja Francis Lawrence kutsuttiin kuvaamaan uusiksi elokuvan kohtauksia.

”Vihasin sitä. Vihasin sitä”, Brolin muistelee. ”… Se olisi ollut parempi elokuva sen perusteella, mitä olimme tekemässä. Toisin kuin se, mitä sille tapahtui, kun päädyimme kuvaamaan uudelleen 66 sivua käsikirjoitusta kahdessatoista päivässä…”

”Muistan puhuneeni Warner Brosin kanssa elokuvan tekemisestä ja Ruoska (High Plains Drifter, 1973) oli elokuva, jonka laitoin päälle televisiossa ja sanoin, ’tuon minä haluan tehdä’. Sen elokuvan tekisin vieläkin… Sen ei olisi tarvinnut maksaa yli 8-10 miljoonaa dollaria”, näyttelijä toteaa.

Tuottajien riepottelema Jonah Hex kuitenkin maksoi noin 80 miljoonaa dollaria ja tuotti ainoastaan 10 miljoonaa maailmanlaajuisesti.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut