Netflix tilasi uuden sarjan kiihtyvästä taistelusta ihmisten ja vampyyrien välillä – pääosaan juuri loppuneen vampyyrisarjan tähti

Tulevan V-Wars-sarjan pääosaan on kiinnitetty amerikkalainen näyttelijä Ian Somerhalder, jolla on reippaasti aiempaa kokemusta sekä vampyyreistä että suurista mysteereistä.

Amerikkalainen suoratoistojätti Netflix jatkaa alkuperäissarjoihinsa keskittymistä, ja sen uusin sarjaprojekti sai suoraan tilauksen kymmenosaisesta ensimmäisestä tuotantokaudesta.

Vampyyreista kertova draamasarja V-Wars perustuu Jonathan Maberryn samannimiseen kirjaan, jota seurasi kolme jatko-osaa. Sarja kertoo vaarallisen taudin radikaalista leviämisestä, mikä johtaa väistämättä ihmisten ja vampyyrien väliseen sotaan.

Sarjan pääosassa ovat parhaat kaverukset, joista toinen päätyy vampyyrien johtajaksi ja toinen yrittää ihmislääkärinä auttaa taudin taltuttamista. Pääosan lääkärismiehenä nähdään Ian Somerhalder, joka on parhaiten tunnettu toisesta vampyyrisarjasta Vampyyripäiväkirjat (The Vampire Diaries) sekä roolistaan Lost-sarjassa.

 

Lähde: The Hollywood Reporter.

Aiheeseen liittyvät jutut