Riemastuttava vampyyrikomedia jatkuu television puolella – kanava löytynyt ja näyttelijät paljastettu

Sarjaa tuottamassa on raskaan sarjan Hollywood-ammattilainen Scott Rudin (The Social Network, Menetetty maa).

23.1.2018 21:33

Taika Waititin ja Jemaine Clementin käsikirjoittamaan ja ohjaamaan What We Do In The Shadows -elokuvaan pohjautuva komediasarja on saanut pilottijakson tilauksen yhdysvaltalaiselta FX-kanavalta, kertoo The Hollywood Reporter.

Sarjan pääosissa nähdään Kayvan Novak (Danger Mouse), Matt Berry (Toast of London), Natasia Demetriou (Year Friends) ja Harvey Guillen (The Internship). Vielä ei tiedetä ilmaantuvatko alkuperäisen elokuvan näyttelijät myös tv-sarjaan. Sekä Clement että Waititi ovat mukana vastaavina tuottajina.

What We Do In The Shadows on mokumentti uusiseelantilaisista kaveruksista, jotka sattuvat myös olemaan vampyyreitä ja saavat näin ollen tielleen verenimijöille ominaisia ongelmia. Waititi on sanonut työstävänsä yhdessä Clementin kanssa käsikirjoitusta We’re Wolves -nimiselle komediaelokuvalle, jossa seurattaisiin vampyyrikomediasta tuttua ihmissusiporukkaa.

 

Thor: Ragnarokilla Marvel-hommiin eksyneen Waititin seuraava ohjaustyö on Michael Jacksonin lemmikkisimpanssi Bubblesista kertova animaatioelokuva Bubbles.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia