Netflixin huippusarjan palkittu pääosanäyttelijä vaihtuu – tekijä selittää miksi

Kehutun The Crown -sarjan tiedetään jatkuvan ainakin vielä toisen kauden verran. Suunnitelmat ovat kuitenkin paljon suuremmat.

10.2.2017 10:00

Useita vuosikymmeniä Kuningatar Elisabet II:n elämää seuraavan The Crown -sarjan on tarkoitus jatkua vielä viiden kauden verran. Kuningatarta näyttelevä, ja roolistaan Golden Globen voittanut Claire Foy ei kuitenkaan jatkane toista kautta pidemmälle.

Sarjan käsikirjoittaja Peter Morgan on Screen Dailyn haastattelussa puhunut tekijöiden päätöksestä vaihtaa näyttelijöitä näiden vanhetessa.

”Minusta tuntuu, että kun pääsemme vuosiin 1963-64, olemme menneet Claire Foyn kanssa niin pitkälle kuin mahdollista ilman, että joudumme tekemään hölmön näköistä maskeerausta hänen vanhentamisekseen. Hän ei voi mitään sille, että on niin nuori kuin on”, Morgan selittää.

”Mielestäni näyttelijöitä voi nuorentaa tai vanhentaa kymmenen vuotta, mutta ei sen enempää.”

Käsikirjoittajan mukaan keskustelut sarjan jatkosta ja kaikkien näyttelijöiden vaihtamisesta ovat käynnissä, mutta Morgan ei vielä osaa sanoa, mikä The Crownin tulevaisuus on. Toinen kausi on joka tapauksessa jo tekeillä ja nähtäneen vuoden lopulla Netflixissä.

Deadline kertoo, että toiselle kaudelle on kiinnitetty muutama nimekäs näyttelijäkin: Michael C. Hall (Dexter) ja Jodi Balfour (Quarry) nähdään John F. Kennedyn ja Jackie Kennedyn rooleissa, kun taas Matthew Goode (Stoker, Downton Abbey) on palkattu Prinsessa Margaretin valokuvaajamiehen Tony Armstrong-Jonesin rooliin.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia