Netflix-leffojen hahmo sai aikaan niin himokkaita seksifantasioita, että internet meni sekaisin – Tässä tuomiomme uudesta elokuvasta

IMDb-arvosana 6,1.

7.12.2020 08:00

Kun Chris Columbusin uuden elokuvan traileri julkaistiin, monet sekosivat seksikkäästä joulupukista. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, sillä jo ensimmäinen The Christmas Chronicles sai aikaan himokkaita fantasioita Kurt Russellin esittämästä joulupukista.

Emme halua lähteä samalle linjalle – toteamme vain, että Snake Plisskenin ikonisesta roolista tunnettu Russell näyttää edelleen hyvältä.

Elokuvassa näyttelee myös tosielämän puoliso Goldie Hawn. Tarinassa ei ole mitään järkeä, mutta tarjolla on sentään Ihmeellinen on elämä tonttujen malliin.

The Christmas Chronicles 2:n tarinassa on mukana vihainen nuori tonttu, joka riitelee isänsä kanssa. Juoneen liittyy myös kaksi kiittämätöntä kakaraa, jotka pakenevat aurinkolomaltaan lähinnä sen takia, että he näkivät Tyrese Gibsonin tanssivan.

Puhutaan Joulupukin kylän nimen muuttamisesta Joulumuorin kyläksi, koska nainen tekee kaiken muutenkin. Amazon ja FedEx mainitaan myös, koska oli joulu tai ei, bisneksen on pyörittävä.

Kun Hawn kutsuu Joulupukkia nimellä Nick, alamme ymmärtää niitä nettikommentteja. Mutta pyydämme hartaasti, ettet lue niitä.

Marta Bałaga

Tähdet ★★★

Lisää luettavaa