Urako on ohi? Kurt Russell saattoi tehdä viimeisen elokuvansa

Tai sitten ei.

Hollywood-tähti Kurt Russellin tuntee vanhempi sukupolvi jo 80-luvun ja 90-luvun mainioista toimintapläjäyksistä. Nuoremmalle sukupolvellekin häntä on tehnyt tutuksi muun muassa Marvel-elokuva Guardians of the Galaxy 2 (2017) sekä Quentin Tarantinon ohjaamat Once Upon a Time in Hollywood (2019), Grindhouse: Death Proof (2007) sekä Hateful Eight (2015). Onpa hänet nähty Fast & Furious -elokuvasarjan seitsemännessä ja kahdeksannessa osassakin.

Tähden viimeisin elokuva on jouluinen The Christmas Chronicles, toinen osa (2020). Varmastikin monien fanien harmiksi se saattaa jäädä Russellin viimeiseksi leffaksi, jos elokuvan ohjanneen Chris Columbuksen puheisiin on luottamista.

– (Kurt) sanoi minulle: ”Haluan kävellä auringonlaskuun tämän ollessa viimeinen näyttelemäni rooli”, Columbus sanoi Yahoo Entertainmentin videohaastattelussa.

Heti perään Columbus kuitenkin sanoi Russellin haluavan jatkaa, mutta epäselväksi jäi, haluaako hän jatkaa auringonlaskuun kävelemistä, elokuvien tekemistä vai haluaako hän tehdä vielä yhden The Christmas Chronicles -elokuvan. Columbuksella oli vielä muutakin asiaa The Christmas Chronicles, toinen osa -elokuvasta.

– Syvällä sielussaan hän on sitoutunut tähän rooliin. Se tarkoittaa kahdeksan viikkoa parran kasvattamista pienillä parannuksilla, työskentelyä käsikirjoituksen kanssa joka ilta ennen ottojamme. Se on intensiivistä sitoutumista. Ja hän ottaa sen hyvin vakavasti, Columbus jatkoi.

Columbus sanoi Russellin kirjoittaneen 170 sivua taustatarinaa joulupukki-hahmolleen, joten voi todellakin sanoa hänen panostaneen siihen. The Christmas Chronicles, toinen osa on juuri lisätty Netflixiin.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut