Netflixin kautta voi jatkossa pelata myös videopelejä – tarjolla heti mm. kaksi Stranger Things -nimikettä

Netflix Games laajentaa suoratoistojätin reviiriä uusiin suuntiin.

Netflix lanseeraa tänään keskiviikkona uuden Netflix Games -palvelun, jonka kautta suoratoistopalvelun tilaajat pääsevät viettämään aikaa myös videopelien parissa. Uusi pelipalvelu on aluksi käytettävissä vain Android-laitteiden kautta, mutta laajenee myöhemmin myös iOS-käyttäjille.

Maailmanlaajuiseen lanseeraukseen sisältyy heti viisi pelinimikettä: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast ja Teeter Up. Netflixin tavoitteena on tarjota mielekkäitä pelikokemuksia kaikentasoisille sekä -tyylisille pelaajille ja kasvattaa pelikirjastoaan lisää tulevien kuukausien aikana. Peliosaston johtoon onkin palkattu entinen Facebookin ja EA-pelistudion pomo Mike Verdu.

Netflix Games on käytössä Netflixin tilaajille ilman erillisiä lisämaksuja. Pelejä voi pelata saman tilin kautta useammalla laitteella, mutta lapsille tehdyissä profiileissa ne eivät toimi. Nettiyhteyskään ei ole välttämättömyys kaikkien pelien kohdalla, vaan niitä pystyy lataamaan offline-käyttöön samoin kuin palvelun muutakin sisältöä. Pelit eivät myöskään sisällä mainoksia tai pelin sisäisiä ostoksia.

Pelit tulevat löytymään suoratoistopalvelusta erillisen Pelit-otsikon alta.

Lähde: Deadline, Netflix

Aiheeseen liittyvät jutut