Netflixiltä tulossa uusi huipputekijöiden sarja

Teatterielokuvat mahdollisesti kokonaan jättänyt, mutta silti ehkä eläkkeeltään palaavSteven Soderbergh jatkaa työskentelyä television parissa, ja on ryhtynyt vastaavaksi tuottajaksi Netflixin tulevaan minisarjaan, Godlessiin.

Godless on Soderberghin ohjaaman Out of Sight -elokuvan kirjoittaneen Scott Frankin (myös Minority Report, The Wolverine) käsikirjoittama ja ohjaama, vuoteen 1884 sijoittuva lännensarja. Sarja kertoo naisten pyörittämään kylään päätyvästä lainsuojattomasta, joka tarvitsee kyläläisten apua pysyäkseen hengissä.

Frank kertoi käsikirjoittaja Brian Koppelmanin podcastissä kirjoittaneensa Godlessin alun perin elokuvaksi yli kymmenen vuotta sitten, mutta joutuneensa jättämään sen pöytälaatikkoon, sillä kysyntää westerneille ei silloin ollut. Myöhemmin tarina alkoi kasvaa ja muuttui lopulta sarjaksi.

Kuusi tunnin pituista jaksoa käsittävän sarjan kuvaukset alkavat ensi kesänä Santa Fessä. Godless on Netflixille harvinainen hyppäys minisarjojen pariin – tosin striimausjätti on myös tuomassa suosittua Gilmore Girls -sarjaa takaisin minisarjan muodossa.

Lähde: THR / The Playlist

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut