Netflixin toiseksi katsotuin sarja jatkuu pian – uusi Bridgerton-traileri vihjailee kolmiodraamatilanteesta

Hyvät lukijat, tässä kutsunne pukudraaman pariin.

Reilun kahden viikon kuluttua on jälleen aika sukeltaa Lontoon seurapiirien syövereihin, kun Bridgertonin toinen tuotantokausi saapuu Netflixiin 25. maaliskuuta. Nyt tulevasta jatkokaudesta on julkaistu aivan uusi traileri, joka raottaa uusien juonikaarten verhoa.

Traileria kannustettiin odottamaan sarjan sosiaalisessa mediassa kuninkaallisin menoin, kuten alta näkyy.

Tänään julkaistu traileri näyttää uuden seurapiirikauden käynnistyvän ja ylimystön naimattomien edustajien lähtevän jälleen etsimään itselleen otollisinta kumppania. Ilmassa on kolmiodraaman aineksia, sydänsuruja ja juhlavaa ylellisyyttä. Seurapiirin tapahtumia raportoivan Lady Whistledownin henkilöllisyys paljastui katsojille ensimmäisen kauden lopussa, mutta sarjan hahmot jatkavat trailerin perusteella mysteerin selvittelyä tulevien jaksojen puitteissa.

Bridgerton nousi heti suureen suosioon ilmestyttyään joulukuussa 2020: se on suoratoistojätin kaikkien aikojen toiseksi katsotuin sarja heti Squid Gamen jälkeen. Englannin kielisistä sarjoista se on kaikkein katsotuin. Sitä katsottiin ensimmäisen 28 vuorokautensa aikana huimat 625 490 000 tuntia.

Katso uusi reilu kolmeminuuttinen traileri alta.

YouTube video

Lähde: Netflix Top10

Aiheeseen liittyvät jutut