Nyt Netflixissä: Jason Stathamin uran suurin häpeäpilkku – toimintatähti teki ö-luokan fantasiaseikkailun legendaarisen roskaohjaajan kanssa

Netflixiin on lisätty vuonna 2007 ilmestynyt In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale.

Dungeon Siege -videopeliin perustuva fantasiaelokuva kertoo Jason Stathamin esittämästä maanviljelijästä, joka joutuu tarttumaan aseisiin, kun verenhimoiset pedot kidnappaavat hänen vaimonsa ja tuhoavat hänen kylänsä.

Stathamin lisäksi elokuvassa näyttelee Ray Liotta, Burt Reynolds, Ron Perlman, Leelee Sobieski, Claire Forlani, Kristanna Loken ja John Rhys-Davies.

Fantasiaseikkailun ohjauksesta vastaa surullisenkuuluisa Uwe Boll, joka tunnetaan ö-luokan roskaelokuvien tekijänä. Suurin osa Bollin ohjaustöistä perustuu In the Name of the Kingin tavoin videopeleihin.

In the Name of the King oli ilmestyessään suuri floppi. Rotten Tomatoes -sivuston mukaan elokuvan saamista arvoista vain neljä prosenttia on positiivisia. Tämä tekee siitä Stathamin uran surkeimmin arvioidun elokuvan.

Kömpelöstä fantasiaseikkailusta ei paljon löydy elokuvallisia ansioita, mutta huonojen elokuvien ystäville ja Stathamin faneille se tarjoaa ajanvietettä pariksi tunniksi.

Katso traileri alta.

Lähteet: IMDb, Rotten Tomatoes