Spekulaatiot käyvät villinä Game of Thronesin viime jakson kuolemista – ”Tunsin aitoa surua”

Spoilereita luvassa, jos et ole seurannut sarjan viidettä kautta.

Viikatemies on vieraillut Westerosin maisemissa ahkeraan viime aikoina. Viime jaksossa saimme todistaa kahden isossa roolissa olleen henkilön oletettua kuolemaa. Niin, oletettua, sillä Stannis Baratheonin kuolemaa ei näytetty ja Jon Snown kuolemasta on netti pullollaan spekulaatioita.

On jos jonkinlaista teoriaa, miten Kit Haringtonin esittämä Snow voisi selvitä hengissä, kuten esimerkiksi se, että Mustalinnaan juuri saapunut Melisandre pelastaisi hänet. George R.R. Martinin haastattelua on tutkittu myös, jota voi lukea niin, jos haluaa, että Snown tulevaisuus ei olisi vielä tässä.

Toisaalta, Harington on sanonut, että hän ei palaa ensi kaudella ja että hänelle on sanottu että hahmo on kuollut. Jos Snow palaisi, se mahdollisesti kuitenkin haluttaisiin pitää salaisuutena. Mikseipä Harington voisi palata myös kauden tauon jälkeen, kuten Brandon Starkia esittävä Isaac Hempstead Wright.

Sam Tarlya esittävä John Bradley kommentoi Huffington Postille:

– Kun luin siitä (Jon Snown kuolemasta), se oli todella shokeeraavaa, ja tunsin aitoa surua siitä, Bradley valitteli.

– En sanonut näkemiin vain hahmolle jota rakastan – kaikki rakastavat – mutta minulla on myös tämä uniikki ja hyvin arvokas suhde kollegaan, jonka kanssa minulla ei tule enää olemaan samanlaista kanssakäymistä.

Kuva: Game of Thrones

Lähde: Huffington Post, Variety, IMDB 

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut