Nicolas Cage kieltäytyi rooleista näissä menestyselokuvissa

Nykyään tuntuu siltä, että Nicolas Cage ottaa kaikki hänelle tarjotut roolit vastaan, mutta vuosien varrella hän on kieltäytynyt monen menestyselokuvan tekemisestä. Alla on listattuna elokuvia, joista tarjotuista rooleista Cage kieltäytyi.

Matrix

Cagelle tarjottiin Neon roolia scifi-klassikossa. Cage kieltäytyi roolista, koska hän ei halunnut viettää aikaa elokuvan kuvauspaikalla Australiassa. Keanu Reeves valittiin lopulta Neon rooliin.

Crank

Nopeatempoisen toimintaelokuvan pääosa kirjoitettiin Cagelle, joka kieltäytyi tuntemattomista syistä roolista. Jason Stathamista tuli pääosanesittäjä Cagen kieltäydyttyä.

The Wrestler – painija

Darren Aronofsky tarjosi draamansa pääosaa Cagelle, vaikka rooli oli kirjoitettu Mickey Rourkelle. Rahoittajat eivät kuitenkaan halunneet tehdä elokuvaa ongelmaisen Rourken kanssa. Cage kuitenkin päätti luopua roolista, jotta Rourke sai mahdollisuuden rooliin. Aronofsky sai lopulta vakuutettua rahoittajat Rourken sopivuudesta pääosaan.

Nuija ja tosinuija

Cage oli ykkösvalinta Harryn rooliin 1990-luvun hittikomediassa. Jim Carrey yritti vakuuttaa Cagea ottamaan komedian toinen pääosa vastaan, mutta häntä ei rooli kiinnostanut. Cagen kieltäydyttyä rooli meni Jeff Danielsille.

Taru sormusten herrasta -trilogia

Peter Jackson keskusteli Cagen kanssa Aragornin esittämisestä ikonisessa elokuvatrilogiassa. Cage melkein suostui ottamaan roolin vastaan, mutta hän muutti mielensä, koska hänen olisi pitänyt muuttaa Uuteen-Seelantiin kolmen vuoden ajaksi kuvausten takia. Cage päätti, että hän mieluummin viettäisi sen ajan perheensä kanssa. Viggo Mortensen päätyi esittämään Aragornia.

Kuva: Seeking Justice

Lähde: That Viralfeed

Aiheeseen liittyvät jutut