Nicolas Cagelle tarjottiin yhtä Taru sormusten herrasta -trilogian pääosista

Nykyään lähinnä vain pilkkaa niskaansa saava Nicolas Cage oli 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa vielä Hollywoodin suurimpia tähtiä. Cagelle tarjottiin näihin aikoihin todella merkittäviä rooleja.

Näyttelijälle muun muassa tarjottiin Neon roolia Matrixissa ja Aragornin roolia Taru sormusten herrasta -trilogiassa. Cage kieltäytyi kummastakin.

Cage puhui tuoreessa haastattelussa näistä rooleista menestyselokuvissa, joista hän kieltäytyi.

– Minulla ei ole katumuksia. Mielestäni katuminen on ajanhaaskausta. Haluan mennä eteenpäin enkä elää menneisyydessä, miettien menneisyyttä tai elokuvia, jotka olisivat saattaneet tapahtua. On tietenkin elokuvia, joiden tekeminen olisi hyödyttänyt minua, mikäli elämäntilanteeni olisi antanut minun tehdä ne… Taru sormusten herrasta. Se trilogia. Aragorn. Tai sitten Matrix, Cage kertoi.

Cage kertoi nauttivansa näiden elokuvien katsomisesta yleisön jäsenenä.

– Näissä elokuvissa on kuitenkin se juttu, että pystyn katsomaan niitä. Pääsen nauttimaan niistä yleisön jäsenenä. En katso omia elokuviani. Joten minulla on aito ilo katsoa näitä elokuvia, erityisesti Taru sormusten herrasta -elokuvia.

Aragornin roolista kieltäytyminen johtui näyttelijän silloisesta elämäntilanteesta.

– Asiat olivat eri lailla elämässäni silloin. Nämä asiat estivät minua matkustamasta, ja enkä voinut olla pois kotoa kolmea vuotta, Cage summasi päätöstään kieltäytyä Aragornin roolista.

Kuva: Musta noita

Lähde: Uproxx

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut