Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen lapset liittyivät aikuisina kultiksi luokiteltuun uskonnolliseen järjestöön

Omena ei kauas puusta putoa?

9.11.2018 19:11

Nicole Kidman paljasti juuri Australian Who-lehdelle tarkoin varjeltuja tietoja hänen ja Tom Cruisen yhteisistä lapsista Isabellasta ja Connorista.

Kidman ja Cruise erosivat vuonna 2001. Adoptiolapset halusivat elää isänsä kanssa, joten myös heistä tuli skientologia-kirkon aktiivisia jäseniä. Kidman itse ei kuulu kirkkoon, eikä ole edes oikeastaan aiemmin puhunut lapsistaan julkisesti.

– Haluan pitää nämä yksityisasioina, sillä minun pitää suojella kaikkia näitä eri ihmissuhteita. Antaisin kuitenkin 150-prosenttisen varmasti elämäni lasteni puolesta. He ovat nyt aikuisia. He osaavat tehdä omat päätöksensä. He ovat päättäneet olla skientologeja, ja äitinä tehtäväni on vain rakastaa heitä. Olen esimerkki suvaitsevaisuudesta, ja tähän minä uskon. Vaikka lapsesi tekisivät mitä, tehtäväsi on vain rakastaa heitä.

Useat entiset kirkon jäsenet ovat kertoneet, että heitä uhkaillaan ja tehdään muita elämää vaikeuttavia asioita, jotta he eivät puhuisi kirkon asioista julkisesti, joten aihe on varmasti myös Kidmanille vaikea.

Kidmanilla on myös kaksi nuorta tytärtä country-laulaja Keith Urbanin kanssa. He menivät naimisiin vuonna 2006.

Kuva: How to Talk to Girls at Parties

Lähde: Film News

Lisää luettavaa