Spider-Man: No Way Home saapuu tallenteille huhtikuussa – luvassa yli 80 minuuttia ekstramateriaaleja!

Enää reilun kuukauden mittainen odotus edessä.

24.2.2022 18:00

Joulukuussa julkaistu Marvelin megahitti Spider-Man: No Way Home on noussut lippukassoilla tähän mennessä kaikkien aikojen kuudenneksi tuottoisimmaksi elokuvaksi. Se on tienannut maailman lippukassoilla yli 1,8 miljardia dollaria. Pian kuluttajat pääsevät nauttimaan seittisingon uusimmasta seikkailusta myös kotisohvillaan – No Way Home julkaistaan fyysisenä bluray- ja DVD-tallenteena huhtikuussa viikolla 15.

Juhlistaakseen tallenteiden saapumisajankohdan paljastusta Marvel ja Sony julkaisivat aiheesta uuden vauhdikkaan promovideon sekä kuvan elokuvan päätähdistä mallintamassa tunnettua nettimeemiä. ”Totta kai meiltä löytyy THE meemi” kuvatekstillä varustettu postaus on kerännyt Instagramissa vuorokauden aikana jo huiman huikeat lähes 2 miljoonaa tykkäystä! Ihmiset eivät siis selvästikään ole saaneet vielä tarpeekseen tästä yllätyksellisestä ja toiminnan täyteisestä huippuelokuvasta.

Video puolestaan lupaa julkaisuista löytyvän yli 80 minuutin verran kulissien takaista mielenkiintoista lisämateriaalia. Luvassa on ainakin tekijöiden haastatteluja, Easter eggejä, pieleen menneitä kohtauksia ja yleistä hauskanpitoa. Lupaavatpa he myös 20 minuutin verran lisää materiaalia tärkeimpien cameo-näyttelijöiden kanssa.

Oman Spider-Man: No Way Home -kopionsa voi laittaa jo ennakkotilaukseen esimerkiksi CDON-sivustolla. Toimitusta odotellessa voi myös katsastaa alta uusimmat promomatriaalit, mikäli pienet spoilerit elokuvan sisällöstä eivät haittaa.

Lisää luettavaa