NYPD etsii poliisia – antoi ”vapaudu vankilasta” -kortin De Nironkin kanssa työskennelleelle Sopranos-näyttelijälle

Robert De Niron ohjaamasta A Bronx Tale -elokuvasta ja Sopranos-sarjasta tuttu Lillo Brancato päätyi 2005 tehdystä murtovarkaudesta vankilaan.

18.6.2016 09:27

Murron yhteydessä poliisi kuoli Brancaton rikostoverin toimesta. Poliisi oli ollut vapaalla, kun hän oli nähnyt murtovarkaat itse teossa ja yritettyään pysäyttää heidät, näyttelijän rikostoveri Steven Armanto ampui tätä rintaan. Kuoleva poliisi ampui puolestaan Brancatoa kahdesti rintakehään, mutta näyttelijä selvisi hengissä.

NYPD tutkii nyt, kuka poliisi antoi niin sanotun ”vapaaksi vankilasta” -kortin Brancatolle kaksi vuotta sen jälkeen, kun hänet oli päästetty vapaalle jalalle istuttuaan kahdeksan vuotta.

Brancato oli ollut juhlimassa tulevaa comeback-elokuvaansa. Jossain vaiheessa hän oli keskustellut viiden newyorkilaisen poliisin kanssa, joista yksi oli antanut hänelle poliisiliiton kortin, jonka avulla pääsee tiettävästi helposti eroon ainakin pienemmistä ongelmista lain kanssa.

Kuolleen poliisin perhe kuvasi poliisien ”kaveroimista” Brancaton kanssa kuvottavaksi, epäkunnioittavaksi ja puukotukseksi selkään.

Tapaus on käynnistänyt NYPD:ssä sisäisen tutkinnan, jossa yritetään selvittää, ketkä poliisit olivat tekemisissä tähden kanssa sekä tapahtuiko tilanteessa jotain väärää. Poliisilaitos ei ole joka tapauksessa ollut kohusta mielissään.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa