Nyrkkeilijä Eva Wahlström saa oman televisiosarjan

Viaplayn uutta dokumenttisarjaa kuvataan parhaillaan.

Nyrkkeilijä Eva Wahlströmistä on tekeillä dokumenttisarja, joka ilmestyy Viaplayssa. Sarja seuraa Evan elämää kahden vuoden ajan. Dokumenttisarjan ensi-ilta on näillä näkymin ensi keväänä.

”Olen jo pitkään halunnut kertoa Evan tarinan, ja pari vuotta sitten aika kuvausten aloittamiselle oli otollinen. Kun aloitimme, kysyin Evalta, onko jotain mitä hän ei halua kuvattavan tai onko joku aihe, jota hän ei halua käsitellä. Eva mietti hetken ja totesi, ettei sellaista ole. Sarjassa nähdäänkin Evasta puolia, joita ei ole julkisuudessa ennen nähty”, ohjaaja Mikko Peltonen kertoo lehdistötiedotteessa.

”Tässä parin vuoden aikana elämässäni on ollut monenlaisia käänteitä, jotka ovat tallentuneet sarjaan. On ollut yllättävän helppoa päästää kuvausryhmä osaksi elämää. Tämä johtuu pitkälti siitä, että tunnemme Mikon kanssa toisemme jo pidemmän ajan takaa. Toki aina välillä tuntuu hassulta, kun kuvaaja on mukana esimerkiksi saunassa”, kommentoi Eva Wahlström.

Kahdeksanosaisen sarjan ensi-illan tarkka päivämäärä ilmoitetaan tiedotteen mukaan myöhemmin. Sarjassa nähdään myös tuoreita tapahtumia, sillä sarjan kuvaukset ovat parhaillaan menossa ja jatkuvat keväälle saakka.