Nyt Amazon Primessa: Seksipommeja, karskeja ukkoja, aseita…. joulun vastapainoksi tarjolla synkkä ja syntinen väkivallan maailma

IMDb-arvosana on 6,5. Tästäkö ideoita vuodenvaihteen juhlintaan?

Amazon Primeen on lisätty elokuva Sin City – A Dame To Kill For (2014).

Robert Rodriguez ja Frank Miller yhdistävät jälleen voimansa ja herättävät Millerin visuaalisesti upean Sin City -sarjakuvamaailman uudestaan henkiin. Sin City -elokuvan jatko-osassa kaksi Millerin klassikkosarjakuvaromaania yhdistyvät täysin uusiin tarinoihin, kun tämän synkeän kaupungin kovissa liemissä keitetyt kansalaiset kohtaavat katujen pahamaineisimmat konnat.

Ohjaajana Frank Miller ja Robert Rodriguez. Näyttelijöinä Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Mickey Rourke, Bruce Willis, Eva Green sekä Jessica Alba.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Sisältö on jälleen ylivedettyä äijämytologiaa. Elokuvan miesten luut voi hakata murskaksi ja heidät voi ampua seuloiksi, mutta he nousevat yhä uudelleen isotissisten soturijumalattarien avustuksella – tai näistä huolimatta. Millerin maailmassa miehet ja naiset tietävät paikkansa: jokin ase kädessä tappamassa muita. Verenroisketta on sarjakuvamaisesti liennytetty sen runsaudesta huolimatta, mutta toiminnan brutaalius saa silti varpaat kipristelemään katsomossakin.”

Pääroolin piti mennä alun perin Johnny Deppille, mutta hän kieltäytyi aikataulusyistä. Gordon-Levitt otti roolin vastaan, vaikka hän joutui sen vuoksi torjumaan roolit elokuvissa Guardians of the Galaxy (2014) ja Godzilla (2014). Alla traileri.

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut