Nyt Disney Plussassa: Guillermo del Toron uusi noir-draama on täynnä tähtinäyttelijöitä ja visuaalista hienoutta

Suoratoistettavissa ilman lisämaksua.

16.3.2022 10:00

Kauhu- ja fantasiagenreihin erikoistuneen ohjaaja Guillermo del Toron uusin teos Nightmare Alley sai teatteriensi-iltansa joulukuussa. Se on ehdolla neljän Oscarin saajaksi tämän kuun lopulla järjestettävässä palkintogaalassa ja nyt 16. maaliskuuta eteenpäin sen voi katsastaa osana Disney Plussan sisältötarjontaa.

Noir-tyylinen draamatrilleri seuraa Stan Carlislen (Bradley Cooper) elämää 1930-40-lukujen taitteen Amerikassa. Hän liittyy karnevaaliväkeen ja lähtee pian rakentamaan itselleen uraa mentalistina. Elokuva yhdistelee mainiosti eri genrejä ja heijastelee taidokkaasti del Toron kauhufantastisia mieltymyksiä, vaikkei tarina varsinaisesti yliluonnollisuuksia sisälläkään.

Del Toro on kasannut elokuvaansa varten kasaan erittäin nimekkään näyttelijäporukan. Cooperin lisäksi Nightmare Alleyssä nähdään myös mm. Toni Collette, Cate Blanchett, Rooney Mara, Ron Perlman ja Willem Dafoe.

Elokuva on ehdolla Oscareissa parhaan elokuvan, parhaan kuvauksen, parhaan puvustuksen ja parhaan lavastuksen kategorioissa.

Katsasta Nightmare Alleyn virallinen traileri alta ja koko teos Disney Plussasta.

Lisää luettavaa