Nyt Disney Plussassa: Jessica Chastainin mieletön muodonmuutos – esittää tunnettua TV-saarnaajaa yhdessä Andrew Garfieldin kanssa

Elokuvan ehtii katsastaa vielä sopivasti ennen viikonlopun Oscareita.

24.3.2022 10:00

Disney Plussaan lisättiin eilen 23. maaliskuuta tositapahtumiin ja -henkilöihin pohjaava draamaelokuva The Eyes of Tammy Faye. Erittäin mainion kaksituntisen tarinan pääosissa nähdään Jessica Chastain ja Andrew Garfield.

Chastainia kuitenkaan tuskin tunnistaa roolissaan. Elokuvan maskeerausosasto on tehnyt ilmiömäisen suorituksen muuntaessaan tähden alkuperäiseksi esikuvakseen ja näyttelijätär heittäytyykin rooliinsa todella vakuuttavasti. Ei siis ihmekään, että niin maskeeraustiimi kuin Chastainkin ovat voittaneet jo useita gaalapalkintoja ja molemmat kisaavat pysteistä tänä viikonloppuna myös Oscareissa.

Tammy Faye Bakker nousi miehensä Jim Bakkerin kanssa suureen tunnettuuteen heidän perustettuaan kristityn televisiokanavayhtiön, Praise the Lord Networkin, 1970-luvulla. He saarnasivat mm. kaiken kattavan lähimmäisen rakkauden puolesta, mikä herätti paljon keskustelua Yhdysvaltain uskonnollisissa piireissä. Vuosikymmenten varrella pariskunnan suhde kuitenkin kohtasi omat haasteensa ja heidän uransa tuli suuren skandaalin siivittämänä dramaattiseen päätökseensä.

The Eyes of Tammy Faye on hieno ja otteessaan pitävä elokuva, joka on ilman muuta katsomisen arvoinen. Esimakua alla virallisen trailerin muodossa.

Lisää luettavaa