Nyt Disney Plussassa: Kauhistuttava Star Wars -spesiaali saa katsojansa Halloweenin tunnelmaan

Tästä se lokakuun kauhuputki käynnistyy.

Lokakuu on kauhun kuukausi ja Disney Plus tarttuukin tähän saumaan heti kuin vain mahdollista. Tänään suoratoistopalveluun ilmestyi katsottavaksi Lego Star Wars Terrifying Tales -pätkä, joka kuljettaa katsojansa kaukaisen galaksin synkempiin syövereihin.

Spesiaali seuraa kapinallispilotti Poe Dameronin ja hänen droidi ystävänsä BB-8:n seikkailua, josta ei puutu toimintaa tai jännitystä. Se yhdistää onnistuneesti kauhuelementtejä Lego-tuotoksille ominaiseen huumoriin ja tarjoaa katsojalleen myös oivaltavia elämänoppeja matkan varrella. Tuttuun Tähtien sota -tyyliin tarinasta löytyy runsain mitoin valomiekkojen heiluttelua, näyttäviä takaa-ajokohtauksia halki avaruuden sekä monenlaisia galaksin asukkaita omine kommervenkkeineen.

Halloweenin kauhuteema näkyy pätkässä myös mainiosta alusta loppuun ja onnistuu pitämään katsojansa jännittyneessä mielentilassa läpi koko 46 minuutin kestonsa. Siinä nähdään tuttuja Voiman pimeän puolen käyttäjiä, vieraillaan galaksin synkemmissä kolkissa ja luodaan myös yhteyksiä muihin populaarikulttuurin kauhutuotoksiin. Ikärajaa spesiaalilta löytyy K6, joten se soveltuu myös nuoremmille Star Wars ja Lego-faneille.

Lego Star Wars Terrifying Talesin äänirooleissa kuullaan mm. Jake Green, Trevor Devall, Raphael Alejandro ja Tony Hale. Sen ohjauksesta vastaa Ken Cunningham ja käsikirjoituksesta David Shayne.

Katso Terrifying Talesin virallinen traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut