Nyt Disney Plussassa: Kohutusta seksinauhaskandaalista kertova Pam & Tommy -sarja katsottavissa kokonaisuudessaan

Pamelan ja Tommyn tarina kohahdutti 90-luvulla.

9.3.2022 20:30

Disney Plussan esittämä Pam & Tommy -sarja kertoo kuuluisan julkkisparin draamantäyteisestä avioliitosta 1990-luvun puolessa välissä. Nyt kaikki kahdeksan kohutun sarjan jaksoa löytyvät suoratoistopalvelun tarjonnasta.

Näyttelijä-malli Pamela Andersonin ja Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen yksityinen video varastettiin heidän kodistaan ja vuodettiin suurelle yleisölle – lopulta internetiin asti. Sarjassa paria esittävät Lily James ja Sebastian Stan.

Päänäyttelijäduo tekee upeaa työtä vaativien rooliensa kanssa. He eläytyvät esikuviinsa uskottavasti läpi koko sarjan ja tuovat hahmoihin myös paljon syvyyttä sekä yksityiskohtaista manerismia. Sarjan maskeerausosasto ansaitsee ehdottomasti myös suuret kehut: kaksikon fyysinen muuntautuminen Pamiksi ja Tommyksi on toteutettu todella onnistuneesti.

Sarja myös alleviivaa aiheellisesti sitä, kuinka nauhasta syntynyt kohuaalto kohdentui epäreilun vahvasti juurikin Andersoniin. Kerronta on selvästi hänen puolellaan ja pyrkii muistuttamaan siitä, että naisen tuomitseminen ja objektifiointi pelkän ulkokuoren sekä uravalintojen perusteella on hyvin haitallista eikä missään nimessä heijastele hänen koko arvomaailmaansa tai kyvykkyyttään.

Alla Pam & Tommy -traileri, koko tuotantokausi Disney Plussassa.

 

 

Lisää luettavaa