Nyt Disney Plussassa: Moon Knight on tämän viikon myötä paketissa – katso kaikki kuusi jaksoa

Jälleen oikein mainio MCU-sarjatapaus.

Järjestyksessään kuudes MCU-sarja Moon Knight käynnistyi maaliskuun lopulla Disney Plus -suoratoistopalvelussa. Tänään keskiviikkona 4. toukokuuta julkaistun kuudennen jaksonsa myötä sarjan ensimmäinen kausi on tullut nyt päätökseensä.

Sarja seuraa Oscar Isaacin esittämää Marc Spectoria / Steven Grantia, joka on päätynyt myyttisen kuujumala Khonshun avatariksi. Heitetään mukaan vielä Ethan Hawken kulttijohtaja, May Calamwyn seikkailullinen naisystävä ja kasapäin mieltä mullistavaa toimintaa niin paketti on valmis Marvel-fanien nautittavaksi.

Viime viikon jakso jätti katsojat melkoisten tunneryöppyjen valtaan. Sarja on kerännyt rutkasti kehuja taipaleensa varrella niin synkemmästä otteestaan, visuaalisuudestaan kuin myös Isaacin kerrassaan vakuuttavasta roolityöstä. Tätä viimeistä osaa on siis varmasti odotettu yhdessä jos toisessa taloudessa jo kuin… kuuta nousevaa.

Sarjan luonnista on vastannut Jeremy Slater (Fantastic Four, Death Note, The Umbrella Academy). Jaksot ovat ohjanneet Mohammed Diab, Aaron Moorhead ja Justin Benson.

Kaikki kuusi Moon Knight jaksoa ovat nyt katsottavissa Disney Plussassa. Alla sarjan traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut