Nyt Disney Plussassa: The Book of Boba Fett tuli räjähdysten täyteiseen päätökseensä – kaikki jaksot katsottavissa nyt

Sarja parani loppua kohden hurjilla harppauksilla.

9.2.2022 17:30

Joulukuun lopulla startannut uusi Star Wars -sarja The Book of Boba Fett esitti tänään keskiviikkona 9. helmikuuta ensimmäisen tuotantokautensa viimeisen jakson. Koko tarinan voi nyt siis maratoonata läpi Disney Plus -suoratoistopalvelussa, mikäli sen kyytiin ei ole vielä aiemmin ehtinyt hyppäämään.

Sarjan ensimmäiset neljä jaksoa eivät oikein tuntuneet lähtevän kunnolla käyntiin ja palkkionmetsästäjän soolotarina saikin osakseen paljolti pettynyttä kritiikkiä. Viidennen jakson kohdalla tapahtui kuitenkin merkittävä käänne erään tutun suosikkihahmon tehtyä yllätyspaluun mukaan kuvioihin. Hänen vanavedessään mukaan ilmestyi myös liuta muita entuudestaan tuttuja kasvoja, jotka saivat katsojat vaihtamaan mutinat keskinkertaisuudesta vuolaisiin ylistyshuutoihin kertaheitolla.

Seitsemäs ja viimeinen jakso tarjoaa myös vihdoin kunnollista taistelun tuoksintaa ja räjähtäviä toimintatilanteita. The Book of Boba Fett pitää siis paremman tasonsa korkealla myös lopetuksessaan ja kiidättää hahmokaartinsa omille kursseilleen kohti Disneyn tulevia galaktisia seikkailuja.

Sarjan tunnelmaan pääsee virittäytymään alta löytyvän trailerin siivittämänä.

Lisää luettavaa