Nyt ei tarjota ämpäreitä – Finnkinon uuden elokuvateatterin ensimmäiselle jonottajalle luvassa vuoden leffaliput

Finnkino avaa uuden elokuvateatterikeskuksen Espoon Isossa Omenassa torstaina 20.4. Ensimmäiselle jonottajalle on tarjolla vuoden leffaliput.

Uusi Finnkino Omena on tiedotteen mukaan Pohjois-Euroopan ensimmäinen täyslaser-elokuvateatterikeskus, jonka kaikissa seitsemässä salissa on huippuluokan laserprojektorit. Samalla ohjelmisto monipuolistuu ja näytösmäärät lisääntyvät Espoossa. Finnkino lanseeraa myös uusia salikonsepteja ja palveluita. Yksi uutuuksista on ylellinen Lounge-salikonsepti, jonka tavoitteena on hemmotella elokuvakävijää monipuolisesti.

Finnkino Omenaan tulee myös Suomen toinen Scape-sali, jossa on Barcon lippulaivalaserprojektori ja italialaiset nahkapenkit.

28-paikkaisen Lounge-luksussalin tavoitteena on hemmotella asiakasta eri tavoin. Lounge-salin penkit ovat entistä leveämmät, ja motorisoitujen penkkien asentoa voi säätää itselleen sopivaksi. Jokaisella penkillä on oma pöytä, johon henkilökunta tuo etukäteen tilatut leffaeväät. Salissa on myös narikka Lounge-asiakkaita varten.

– Lounge-leffalipun hankkineet pääsevät myös nauttimaan pidemmästä ilmaisesta pysäköinnistä, jolloin leffan jälkeen ehtii vielä vaikkapa illalliselle kauppakeskuksen puolelle, kertoo Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

Finnkino laajentaa palveluvalikoimaansa tuomalla leffakävijöille uudet leffasynttäri- ja after work -palvelut ja uutuutena leffaeväiksi muun muassa lämpimät nachot lisukkeineen. Uutuuspalveluiden tavoitteena on elokuvaelämyksen kehittäminen ja asiakkaiden palveleminen entistäkin paremmin.

– Olemme innoissamme siitä, että voimme jatkossa tarjota perjantaisin after work -mahdollisuuden asiakkaillemme Finnkino Omenassa. Elokuvateatterin aulatilassa on merkitty anniskelualue, jossa voi nauttia lasillisen ennen elokuvaa tai vaikka Event Cinema -näytökseen menoa. Baari on auki aina perjantaisin ja lauantaisin. Lain mukaan alkoholin nauttiminen ei ole sallittua elokuvasaleissa, joissa katsomo on porrastettu parhaan mahdollisen katselukulman varmistamiseksi kuten Finnkinossa, Lindholm täsmentää.

Omenan vanhaan elokuvateatteriin verrattuna uuden Finnkino Omenan salien määrä tuplaantuu kolmesta salista seitsemään. Asiakaspaikkoja uudessa Finnkino Omenassa on yhteensä 844. Myös elokuvien näytösmäärät vuositasolla yli kaksinkertaistuvat 4 000 näytöksestä 9 000 näytökseen. Samalla ohjelmisto laajenee aikaisemmasta 90 elokuvasta 150 elokuvaan.

Esteettömyys on kiinteä osa Finnkinon strategiaa, jonka tavoitteena on tarjota korkealaatuisia elokuvapalveluita kaikille suomalaisille.

– Finnkino Omenassa kaikissa saleissa on induktiosilmukat ja entistä leveämmät pyörätuolipaikat. Elokuvateatterissa kulkeminen pyörätuolilla on vaivatonta hissin ansiosta. Salien portaissa on kaksoiskäsijohteet, joista toinen on alempana lasten korkeudella, jotta perheen pienimmätkin pääsevät helposti saliin, Lindholm kertoo.

Uuden aikakauden Finnkino Omena avaa ovensa yleisölle torstaina 20. huhtikuuta. Uusiin saleihin ja tulevaan ohjelmistoon on mahdollista tutustua klo 9-12 välisenä aikana, jolloin on myynnissä myös erikoishintaisia lippuja.

Asiakkaita hemmotellaan Espoon uudessa elokuvateatterikeskuksessa myös erilaisilla yllätysarvonnoilla, tarjouksilla ja kilpailuilla. Finnkino Omenan ensimmäinen jonottaja saa vuoden leffaliput, jonka lisäksi 100 ensimmäistä jonottajaa palkitaan yllätyslahjalla. Lisäksi avajaisviikon Total Experience -tarjouksena kaikkiin uutuussaleihin voi tutustua erikoishinnalla 33 euroa.