Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Aika hauska komedia – on kielletty kahdessa maassa

IMDb-arvosana on 6,5.

4.6.2022 03:03

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt muodin maailmaan sijoittuva Zoolander (2001). Myös leffan jatko-osa lisättiin suoratoistopalveluun.

Muotivaateteollisuudella on ongelma. Malesian uusi presidentti huolehtii turhan paljon hikipajoissa raatavista lapsista ja naisista. Hänet pitää siis eliminoida. Muotitalo Mugatun johtaja Jacobim Mugatu joutuu palkkaamaan tehtävään mahdollisimman typerän tyypin. Supermalli Derek Zoolander on ilmeinen valinta, vaikka rypeekin yllättävän eksistentialistisen angstin kourissa hävittyään vuoden miesmallikilpailun nousukas-Hanselille. Zoolander hypnotisoidaan tehtävää varten, mutta hänen kannoillaan roikkuva journalisti Matilda alkaa epäillä kieroa peliä ja johtaa tyhjäpäiset mallit lopulliseen koitokseen aikaa ja ilkeitä muotimafiosoja vastaan.

Leffa on kielletty peräti kahdessa maassa, mutta eri syistä. Iranissa kielto tuli homoseksuaalisesta sisällöstä, vaikkei elokuvassa ole yhtään homoseksuaalia. Ilmeisesti Iranin sensuroijille riittää pelkkä muotimaailma vihjaamaan liikaa homoseksuaalisuuteen. Malesiassa elokuva kiellettiin, koska leffassa suunnitellaan Malesian pääministerin murhaa.

Näyttelijöinä Ben StillerOwen Wilson Christine TaylorWill FerrellMilla Jovovich sekä Ben Stiller. Ohjauksesta vastaa Stiller. Alla traileri.

Voit lukea täältä, mitä muita elokuvia maailmalla on kielletty: Nämä elokuvat ovat kiellettyjä joissakin maissa – järjettömiä syitä

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa