Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: erinomainen ja erikoinen toimintahitti – mestarillinen taidonnäyte kuva- ja äänileikkauksen saralta

Hot Fuzz -ohjaajan leffa tarjoaa laadukasta kaahailutoimintaa.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty katsottavaksi Baby Driver (2017).

Edgar Wrightin (Hot Fuzz) ohjaama toimintaelokuva kertoo pakoautokuski Babysta, joka ajaa itse tekemänsä soundtrackin tahtiin. Hän tapaa unelmiensa tytön ja alkaa haaveilla rikollisen elämän taakse jättämisestä. Baby on kuitenkin velkaa rikollispomolle, joka pakottaa hänet osallistumaan vaaralliselle keikalle.

Pääosissa nähdään Ansel ElgortLily JamesKevin SpaceyJamie FoxxJon HammEiza Gonzalez ja Jon Bernthal.

Baby Driver sai kehuja kriitikoilta ja oli menestys lippuluukuilla: 34 miljoonan dollarin budjetilla tuotettu leffa keräsi maailmanlaajuisesti 226,9 miljoonan dollarin lipputulot. Elokuva myös nappasi kolme Oscar-ehdokkuutta – paras leikkaus, paras äänitys ja parhaat äänitehosteet.

Baby Driverin Rotten Tomatoes -prosentti on 92. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Leffa nimittäin tarjoaa mestarillisen taidonnäytteen kuva- ja äänileikkauksen saralta, kun kohtaus toisensa jälkeen tahditetaan ikivihreiden hittien ja hieman omituisempien klassikkobiisien tahtiin.”

Baby Driver on erinomainen, erilainen, erikoinen ja erityislaatuinen elokuvatapaus. Nyt leffasta jää vain puuttumaan se viimeinen silaus, se herkullinen kirsikka kakun päältä, joka olisi tehnyt siitä välittömän klassikon.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut