Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: hieman unohduksiin jäänyt Marvel-rymistely – aiheuttaa toimintaähkyn

Kolmen tähden Marvel-leffa.

12.9.2021 20:00

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty The Incredible Hulk (2008).

Louis Leterrierin ohjaamassa ja hieman unohduksiin jääneessä Marvel-seikkailussa Bruce Banner etsii parannuskeinoa, jotta hän ei muuttuisi suuttuessaan Hulk-hirviöksi. Armeijan jahtaama Banner joutuu kohtaamaan The Abomination -nimisen olion, jonka voimat vetävät vertoja Hulkille.

Pääosassa nähdään Edward Norton, joka ei The Incredible Hulkin jälkeen enää esittänyt nimihahmoa Marvel-elokuvissa, vaan hänen tilalleen tuli Mark Ruffalo. Leffassa nähdään myös Liv TylerTim RothWilliam Hurt ja Tim Blake Nelson.

The Incredible Hulkin Rotten Tomatoes -prosentti on 67. Episodin arviossa elokuva sai kolme tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Marvel-kustantamon yhden pitkäikäisimmän ja tylsimmän supersankarin meluisa elokuva on sujuvasti ohjattua tuhotoimintaa, joka ei anna tarpeeksi kiinnekohtia viehättääkseen hetken aivot narikkaan -viihdettä pitemmälle.”

”Sujuvasta menosta huolimatta jokin tökkii. Suurin ongelma on toimintaähky, joka lopulta alkaa turruttaa valkokankaan räjähdellessä ja heiluessa ja kaiuttimien karjuessa.”

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa