Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: hieman unohduksiin jäänyt Marvel-rymistely – aiheuttaa toimintaähkyn

kinopoisk.ru

Kolmen tähden Marvel-leffa.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty The Incredible Hulk (2008).

Louis Leterrierin ohjaamassa ja hieman unohduksiin jääneessä Marvel-seikkailussa Bruce Banner etsii parannuskeinoa, jotta hän ei muuttuisi suuttuessaan Hulk-hirviöksi. Armeijan jahtaama Banner joutuu kohtaamaan The Abomination -nimisen olion, jonka voimat vetävät vertoja Hulkille.

Pääosassa nähdään Edward Norton, joka ei The Incredible Hulkin jälkeen enää esittänyt nimihahmoa Marvel-elokuvissa, vaan hänen tilalleen tuli Mark Ruffalo. Leffassa nähdään myös Liv TylerTim RothWilliam Hurt ja Tim Blake Nelson.

The Incredible Hulkin Rotten Tomatoes -prosentti on 67. Episodin arviossa elokuva sai kolme tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Marvel-kustantamon yhden pitkäikäisimmän ja tylsimmän supersankarin meluisa elokuva on sujuvasti ohjattua tuhotoimintaa, joka ei anna tarpeeksi kiinnekohtia viehättääkseen hetken aivot narikkaan -viihdettä pitemmälle.”

”Sujuvasta menosta huolimatta jokin tökkii. Suurin ongelma on toimintaähky, joka lopulta alkaa turruttaa valkokankaan räjähdellessä ja heiluessa ja kaiuttimien karjuessa.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut