Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: K18-leimattu, superväkivaltainen toimintaleffa – ”teknistä ylivertaisuutta ei voi kuin ihailla”

Neljän tähden toimintaa.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty Rambo (2008).

Sylvester Stallonen ohjaama ja pääosittama toimintaelokuva on Rambo-elokuvasarjan neljäs osa. Leffa tarjoaa sen verran superväkivaltaista viihdettä, että Suomessa elokuva sai ikärajan K18.

John Rambo viettää eläkepäiviään Pohjois-Thaimaassa jokilaivan kuljettajana ja myrkkykäärmeiden pyydystäjänä. Läheisellä Thaimaan ja Burman rajalla raivoaa maailman pisin ja kenties myös verisin sisällissota. Taistelijauransa jo haudannut Rambo haluaa pysytellä konfliktista etäällä, mutta kun ryhmä avustustyöntekijöitä katoaa Burman viidakoihin, Rambon apua kaivataan jälleen.

Rambon Rotten Tomatoes -prosentti on 37. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä.

”Kuten sanottu, Rambon kohderyhmään eivät kuulu elokuvaväkivallan vastustajat tai toiminnan elokuvataiteen b-genreksi mieltävät katsojat. Toimintaelokuvan ystäville Stallone luovuttaa kuitenkin lajissaan vuoden parhaisiin kuuluvan saavutuksen, jonka teknistä ylivertaisuutta ei voi kuin ihailla”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut