Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: Painajaismainen trilleri vuodelta 2021 – ”keskustelua herättävä ja varmasti mielipiteitä jakava”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 50.

18.6.2022 17:00

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty Old (2021).

M. Night Shyamalanin (Kuudes Aisti, Split) ohjaama trilleri perustuu Sandcastle-nimiseen sarjakuvaan. Elokuvassa tropiikissa lomaileva perhe menee syrjäiselle rannalle ja huomaa kauhukseen, että ranta saa heidät ikääntymään nopeasti, jolloin kokonainen ihmiselämä mahtuu yhteen ainokaiseen päivään.

Pääosissa nähdään Gael García BernalVicky KriepsRufus SewellAlex Wolff ja Thomasin McKenzie.

Oldin Rotten Tomatoes -prosentti on 50. Episodin arviossa elokuva sai kaksi tähteä. Alla on otteita arviosta.

Old on aikamoinen sekametelisoppa. Shyamalanin dialogi on täynnä typeryyksiä ja itsestäänselvyyksiä, eikä edes suhteellisen taitava näyttelijäkaarti kykene pelastamaan käsikirjoitusta.”

”Kaikesta kritiikistä huolimatta pitää olla iloinen Oldin kaltaisesta elokuvasta. Ei, se ei ole hyvä, mutta se on keskustelua herättävä ja varmasti mielipiteitä jakava. Shyamalan on aina jakanut niin yleisöjen kuin kriitikoidenkin mielipiteet, mutta uusi Shyamalan-elokuva on aina tapaus itsessään eikä hänen kaltaisiaan ohjaajia ole turhan monia. Joten iloitkaamme elokuvien moninaisuudesta ja Shyamalanin silkasta röyhkeydestä.”

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa